Hopp til innhold

Program for Kjemidagen 2023!

Vi gleder oss til en dag fullspekket av aktiviteter.

Tirsdag 24. oktober 2023

Minglekveld

18:15 Kantina i Kjelhuset

I fjor lanserte Kjemidagen prøveprosjektet Minglekveld, som skulle være en lavterskel arena der studenter og bedriftsrepresentanter kunne møtes i en uformell setting. Dette ble et vellykket arrangement, og vi gjentar suksessen i år! Kjelhuset åpner dørene for studenter fra HC og Timini som går i 3. til 5. klasse tirsdag 24. oktober kl. 18:15. Det vil fortløpende bli servert pizzabuffet og avholdt quiz, med premie til vinnerlaget.

Minglekveld vil altså være en glimrende anledning til å skaffe seg nye bekjente både i næringslivet og på tvers av linjeforeninger!

Bedriftene som deltar er Elkem, NOAH, Borregaard, Cambi Group, Jotun, Carbon Circle, Worley Origo Process og Pharmaq.

Påmeldingslink HC (krever innlogging).
Påmmeldingslink Timini (krever innlogging).

Onsdag 25. oktober 2023

Åpning med ballongslipp

10:00 Utenfor R1

Bedriftsstands

10:15 - 15:00 Realfagbygget

Speedintervju Cambi

10:30 - 13:00 BU1-108

Cambi ønsker studenter med lidenskap for bærekraftige løsninger og et ønske om å påvirke velkommen til speedintervju! Dette er en spennende mulighet til å møte bedriften. Snakk med bedriftsrepresentantene på stand for å få vite mer.

Speedintervju Cambi image

CV-fotografering

11:00 - 13:00 R21

Sommerjobbmaraton

11:15 - 12:00 R8

Sommerjobbmaraton er et event hvor alle bedrifter som deltar på Kjemidagen får to minutter til rådighet for å presentere sine sommerjobber og sommerprogram. Dette er et meget populært arrangement med gode tilbakemeldinger fra både bedrifter og studenter.

Speedintervju Carbon Circle

12:00 - 14:00 BU1-106

Bli med på speedintervju med Carbon Circle! Bli bedre kjent med bedriften og vis hva du kan. Finn ut hva Carbon Circle kan tilby deg som student. Ta med deg CV-en din og ta sjansen; plutselig er du deres neste kollega.

Speedintervju Carbon Circle image

Motivasjonsforedrag v/ Linn-Kristin "Linka" Riegelhuth Koren

12:15 - 13:00 R5

Årets motivasjonsforedrag skal holdes av Linn-Kristin "Linka" Riegelhuth Koren. Linka kjenner du kanskje igjen som tidligere landslagsspiller i håndball, og som deltaker i Mesternes mester.
Det du kanskje ikke visste, er at hun gründer av et Tech-selskap. Hun har en master i helsefremmende arbeid, med fordypning i organisasjon og ledelse, og bachelorgrad både i ernæring og sykepleie.
Linka kommer til å snakke om hvordan man kan lære av sine feil og ta kontroll over hverdagen. Hun er opptatt av å ha riktig "mindset" – man får til det man vil.

Foredragsholder

Speedintervju Reinertsen

13:00 - 15:00 K 4.172

Bli med på speedintervju med Reinertsen! Dette er en spennende mulighet for studenter til å møte bedriften. Ta med deg CV-en din og ta sjansen; plutselig er du deres neste kollega. Reinertsen ser først og fremstetter MTKJ-studenter i høyere årstrinn.

Speedintervju Reinertsen image

Jobbmaraton

13:15 - 14:00 R8

Jobbmaraton er et liknende event som sommerjobbmaraton, men istedenfor sommerjobber får deltakende bedrifter mulighet til å kort presentere sine graduate- program, traineestillinger, internships, masteroppgaver, Ph.d.-stillinger, og fulltidsstillinger.

Speedintervju Bergen Carbon Solutions

14:00 - 15:00 BU1-108

Studerer du elektrokjemi, nanoteknologi eller noe lignende? Da vil Bergen Carbon Solutions gjerne ha deg med på speedintervju. Her blir det mulig å vise seg fram og potensielt få jobb hos bedriften.

Speedintervju Bergen Carbon Solutions image

Bankett

18:30 Frimurerlogen

På kvelden vil det arrangeres en bankett med bedriftsrepresentanter og 4. og 5. årsstudenter. Banketten er en viktig del av Kjemidagen, og en fin mulighet for bedriftene til å bli bedre kjent med våre studenter.